Jeugdwerk AVK

Hallo allemaal,

Namens het Jeugdwerk AVK wil ik ons even voorstellen.
Wij als onderdeel van Stichting Impuls uit Gieten bestaan uit een aantal enthousiaste vrijwilligers, zowel volwassenen als tieners.
Wij organiseren leuke activiteiten voor jong en oud! We maken elk seizoen een jaarplanning die ook te vinden is op deze website. Voor elke activiteit waar of je aan mee zou willen doen, kan je je apart opgeven via ons e-mailadres info@jeugdwerkavk.nl De activiteiten zijn voor iedereen bedoeld, dus iedereen uit ons dorp, maar ook van andere dorpen mogen hieraan meedoen.

Ook hebben we een facebooksite waar of je lid van kan worden.

In principe staan al onze georganiseerde activiteiten op de jaarplanning die we eenmalig over het dorp en op de school De Kameleon in Eexterveen verspreiden. Soms komt het voor dat er extra activiteiten zijn en dan wordt hier vooraf melding van gemaakt via bijvoorbeeld facebook of een verspreid briefje over het dorp Annerveenschekanaal en/of school. En soms komt het ook voor dat er wijzigingen voorkomen en dit wordt dan ook kenbaar gemaakt.

Ook organiseren wij verschillende acties bij ons in het dorp. Bijvoorbeeld de potgrondactie. Dit is altijd erg gezellig met een aantal vrijwilligers en tieners en we vermaken ons altijd prima. En ook de bewoners van ons dorp reageren altijd opgewekt als ze ons zien aankomen. Alle gelden die we hiervoor bij elkaar krijgen gebruiken we weer om leuke activiteiten te kunnen organiseren. Ook gaan we meestal 1x in het jaar rond met onze eigen collectebus om bewoners te vragen iets te doneren voor het Jeugdwerk en dit word ook weer volledig gebruikt ten goede van het Jeugdwerk. Zo organiseren wij ook altijd het Sinterklaasfeest bij ons in het dorp. Hiervoor worden ook altijd veel kosten gemaakt en dus zijn we altijd blij met donaties van jullie. Onlangs zijn we nog huis aan huis gegaan om lege statieflessen op te halen. Met de opbrengst hiervan willen we onze soosruimte op gaan knappen.

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers om ons te ondersteunen bij de activiteiten. Dit kan zijn voor een vaste activiteit of activiteiten, of incidenteel een keer. Mogen we u of jou hier ook voor vragen dan horen wij dit heel graag! En natuurlijk zijn we altijd op zoek naar Sponsoren die ons een donatie willen doen.

Als u ons nog niet kende hopen wij dat u nieuwsgierig bent geworden naar onze organisatie en heten u van harte welkom bij onze activiteiten!

Groetjes namens het Jeugdwerk AVK

C. Feijth
voorzitter

Naar de facebookpagina van Jeugdwerk AVK